Baf Direnişi ve direnişte şehit düşenler Cumartesi günü anılacak

Kıbrıs Türk halkının Rum saldırılarına karşı verdiği mücadelede önemli bir yer tutan Baf direnişi ve direnişte şehit düşenler, Cumartesi günü düzenlenecek törenle anılacak.

Güzelyurt Şehitler Anıtı önünde saat 10.00'da yer alacak törende, anıta çelenkler sunulacak, saygı duruşunda bulunulacak, İstiklâl Marşı eşliğinde bayraklar göndere çekilecek. Törende, günün anlam ve önemini belirten konuşma Baf Türk Birliği adına Mehmet Yulaf tarafından yapılacak. Tören, GTMK öğrencisi Ziver Rüstemoğlu'nun "Kıbrıs Bağımsız Marşı" şiiriyle sona erecek.
Aynı gün öğle namazından önce Baf Türk Birliği Yönetim Kurulunca Fatih Camii'nde mevlit okutulacak.
TAK
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.