Çeler Meclis'te bursları sordu Mungan yanıtladı

Meclis Genel Kurulu'nda gündem dışı konuşmaların ardından geçilen sorular bölümünde, TDP Girne Milletvekili Zeki Çeler, Maliye ve Eğitim bakanlarına bursların neden geciktiğini sordu. Maliye Bakanı Mungan ise yanıt verdi.

Maliye Bakanı Zeren Mungan , 2013'te burslar için bütçedeki ödeneklerin bittiğini sadece master ve doktora öğrencilerinin alacaklarının tamamlandığını belirtti.
KASIM BURSLARI YOLDA
Mungan, bütçedeki başka kalemlerden ödenek yaratarak bursların ödenmesi için çalıştıklarını açıklayarak, "Ödeneği yarattık, Eğitim Bakanlığı'ndan listeler peyder pey geliyor. Kasım burslarını birkaç günde; aralık burslarını da kısa sürede yatıracağız" diye konuştu.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.