KTBB ve TBB arasında işbirliği protokolü imzalandı
Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği (KTBB) ve Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) arasında işbirliği protokolü imzalandı.
Protokole, Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği Başkanı Mahmut Özçınar ile Türkiye Belediyeler Birliği ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin adına, TBB Genel Sekreteri Hayrettin Güngör imza koydu.
Protokol iki birlik arasında sürdürülebilir işbirliğinin kurulması, deneyim paylaşımı ve ortak eğitim programlarının düzenlenmesini amaçlıyor.
Protokol uyarınca, iki ülke yerel yönetimleri arasında ortak faaliyetler yürütülmesi, karşılıklı tecrübe paylaşımı, demokratik ve organizasyonel açıdan güçlendirilmesi amacıyla etkinlikler yapılacak.
İşbirliği protokolünün KKTC'deki yerel yönetimler için önemli fırsatlar oluşturması bekleniyor.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.