İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Mutluyakalı: "Şaşıracağımız bir durum yok, bu filmi biz tekrar tekrar izledik"

Mutluyakalı: "Şaşıracağımız bir durum yok, bu filmi biz tekrar tekrar izledik"

Yenidüzen Genel Yayın Yönetmeni Cenk Mutlu yakalı, yeni hükümetin kurulması ile ilgili olarak "bu filmi biz tekrar tekrar izledik" dedi.

Yayın Tarihi: 21/05/19 15:35
okuma süresi: 1 dak.
Mutluyakalı: "Şaşıracağımız bir durum yok, bu filmi biz tekrar tekrar izledik"
A- A A+
Kıbrıs Postası

Kıbrıs Postası TV'de Ulaş Barış ve Canan Onurer'in sunduğu yayına bağlanan Yenidüzen Genel Yayın Yönetmeni Cenk Mutluyakalı, koalisyon görüşmelerinde son noktaya gelen UBP ve HP heyetlerinin görüşmesinin ardından değerlendirmelerde bulundu.

Mutluyakalı, hükümetin bozulması ve yeniden kurulmasının şaşılacak bir durum olmadığını belirterek "Şaşıracağımız bir durum yok. Biz bu senaryo ve filmleri ilk kez izlemedik hatta izlemekten usandık" ifadelerini kullandı.

Mevcut olan hükümetin Türkiye Cumhuriyeti'nden destek almadan bu günlere geldiğini belirten Mutluyakalı, "Kurulan yeni hükümetin ardından Türkiye Cumhuriyeti'nden para akışı olmaya başlarsa ekonomik olarak sevinebiliriz. Fakat bu durum demokrasinin zarar göreceği anlamına gelir" dedi.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.