Sunat Atun: "Berat Albayrak, Türkiye için çok büyük bir şanstır"

UBP Milletvekili Sunat Atun, istifa iddialarının ardından Berat Albayrak'a destek verdi.

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Milletvekili Sunat Atun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Albayrak'ın “Türkiye için çok büyük bir şans olduğunu” söyledi.
Berat Albayrak'a yakınlığıyla bilinen Atun, Albayrak için "Ekonominin mehmetçiğidir" ifadesini kullanarak destek çıktı.
UBP Milletvekili Atun, "Doğu Akdeniz'de Doğal Gaz kaynakları üzerinden yeniden şekillenen enerji denklemlerinde güçlü bir konuma taşıyan bir Türkiye ve Kıbrıs Türk halklarının haklarını kahramanın adıdır Berat Albayrak" dedi.
Atun'un paylaşımı şöyle:
"Berat Albayrak Türkiye için çok büyük bir şanstır. Ekonominin mehmetçiğidir. Her insanın olduğu gibi, ülke ekonomilerinin de karakteri olur. Birileri istiyor diye ülke ekonomisinin karakterinden taviz vermeyen, tüm saldırılara kendini siper eden, #YalnızDeğilsinAlbayrak
Türkiye Ekonomisinin tarihinin en büyük ekonomik saldırılarını yaşadığı bir döneme şahitlik ettik, etmeye de devam ediyoruz. Göreve geldiği daha ilk ayı dolmadan uluslararası fonların sıcak para manevralarıyla Türk lirası saldırılarına maruz kaldığı günleri hatırlıyorum. Türkiye Ekonomisinin tarihinin en büyük ekonomik saldırılarını yaşadığı bir döneme şahitlik ettik, etmeye de devam ediyoruz. Göreve geldiği daha ilk ayı dolmadan uluslararası fonların sıcak para manevralarıyla Türk lirası saldırılarına maruz kaldığı günleri hatırlıyorum.
Yaptığı Vizyoner planlamalar ve cesur hamleleri ile Doğu Akdeniz'de Doğal Gaz kaynakları üzerinden yeniden şekillenen enerji denklemlerinde güçlü bir konuma taşıyan bir Türkiye ve Kıbrıs Türk halklarının haklarını kahramanın adıdır Berat Albayrak.
Böylesine mert, mücadeleci, vizyoner, tecrübeli ve vatanperver bir devlet adamı kolay yetişmiyor. KKTC ve Türkiye benim vatanımdır, bu dava benim davamdır diyen herkesi bu vatan evladına bu dava adamına sahip çıkmaya davet ediyorum."
Türkiye Ekonomisinin tarihinin en büyük ekonomik saldırılarını yaşadığı bir döneme şahitlik ettik, etmeye de devam ediyoruz. Göreve geldiği daha ilk ayı dolmadan uluslararası fonların sıcak para manevralarıyla Türk lirası saldırılarına maruz kaldığı günleri hatırlıyorum. +++
— Sunat Atun (@Sunat_Atun) November 8, 2020
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.