Seyahat Acenteleri isyan etti: "Çaresizlikten aklımızı kaybetme noktasındayız"

Kıbrıs Türk Seyahat Acenteleri İnisiyatifi, yaptığı açıklama ile isyan etti. Açıklamada, "Biz artık gömüldüğümüz bu bataktan kurtulmak istiyoruz" denildi.

Kıbrıs Türk Seyahat Acenteleri İnisiyatifi yaptığı açıklamada, 180 seyahat acentesinin ölüme terk edildiğini vurguladı.
İnisiyatiften yapılan açıklamada, "Biz artık gömüldüğümüz bu bataktan kurtulmak istiyoruz. Çaresizlikten aklımızı kaybetme noktasındayız.. Deliriyoruz" denildi.
"Halimizi soran, varlığımızı bilen kimse yok. Biz ne yapalım? Kime gidelim?" ifadelerinin yer aldığı açıklamada, destek istendiği ancak hükümetin bu çağrıları duymadığı vurgulandı.
Açıklamanın devamı şöyle:
"Personel aç, bir yaşam planı diyoruz; para bitti deniyor. 1 yıldır 'kapalıyız' diyoruz; açık sektörler gibi vergi ve yatırımlarımızı yapmamızı istiyorlar. Bizimle dalga geçmeyi bırakın! Bu ülkenin turizme, turizmin de seyahat acentelerine ihtiyacı var. Bir sefer de vizyon sahibi olun da anı yaşamak yerine ülkenin geleceğini kurtarın..."
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.