Ev karantinasından kaçıp oy kullanmaya giden kişi hakkında yasal işlem başlatıldı
Ev karantinasından kaçarak, YDP Olağan Kurultayında oy kullanan kişi hakkında Sağlık bakanlığı yasal işlem başlattı.
Sağlık Bakanlığı, temaslı olan kişinin karantinadan kaçarak Yeniden Doğuş Partisi (YDP) Olağan Kurultay'ında oy kullanması nedeniyle bir açıklama yapıldı.
Bakanlık, kurultayın öngörülen süreden daha fazla uzun sürdüğü belirtilirken, "YDP yetkililerine gerekli uyarı Bakanlığımız tarafından yapılmış ve Bakanlığımızın yoğun uğraşları neticesinde emniyet birimlerinden de destek alınarak kurultaya iştirak edenler kurultay salonundan boşaltılmıştır. Salonda sadece oy sayım işlemi kısıtlı sayıdaki görevli ile devam etmekte olup gerekli tüm önlemler bakanlığımız ve emniyet birimleri tarafından alınmıştır" denildi.
EV KARANTİNASINDAN KAÇTI: YASAL İŞLEM BAŞLATILDI
Ayrıca Bakanlık tarafından beş gün önce temaslı durumunda olan bir şahsın ev karantinasında olduğu sırada karantina kurallarını ihlal edip kurultay salonuna oy kullanmaya gittiği tespit edilmiş olup derhal olaya müdahale edilmiş ve gerekli önlemler alındığı bildirildi.
Bahse konu şahsın PCR testi negatif olduğu göz önünde bulundurularak Bakanlık kişiyi tekrar karantinaya aldıını ve ilgili şahıs hakkında gerekli yasal işlem başlatıldığı ifade edildi.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.