Engelsiz Yaşamevi Projesi son aşamada

Kıbrıs Türk Engelliler Federasyonu Başkanı Derviş Yücetürk, Engelsiz Yaşamevi Projesi’nin son aşamada olduğunu ifade ederek, yetiştirilmesi halinde 20 Temmuz 2021’de hizmete açılacağını da belirtti.

Kıbrıs Türk Engelliler Federasyonu Başkanı Derviş Yücetürk, yazılı bir açıklama yaparak, Engelsiz Yaşamevi Projesi’nin son aşamada olduğunu duyurdu.
Yücetürk, “Kıbrıs Türk Engelliler Federasyonu ve Federasyon’u oluşturan Kıbrıs Türk Görmezler Derneği, Kıbrıs Türk Zihinsel Engelliler Derneği, Engelsiz Yaşamı Destekleme Derneği, Engelli Aileleri Dayanışma Derneği ve Umut Otizm Dernekleri’nin 1986 yılında başlatmış oldukları çok önemli olan Engelsiz Yaşamevi projelerinin inşası son aşamasına geldi” dedi.
Başkan Yücetürk, Koordinatör Bakan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Koral Çağman’dan almış olduğumuz en son bilgilere göre, yetiştirilmesi halinde 20 Temmuz 2021’de hizmete açılacağını da aktardı.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.