Cemal Özyiğit, İngiliz Yüksek Komiserliği 2. Sekreteri Elizabeth Kumar ile görüştü

İngiliz Yüksek Komiserliği 2. Sekreteri Elizabeth Kumar ile görüşen TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit, vatandaşların İngiltere’ye gidişte yaşadığı sorunları ele aldı.

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Genel Başkanı Cemal Özyiğit İngiliz Yüksek Komiserliği 2. Sekreteri Elizabeth Kumar ile görüştü. TDP Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen ve yaklaşık bir saat süren görüşmede TDP Lefkoşa İlçe Başkanı Doğa Yalçın ile Gençlik Örgütü Başkanı Arda Çileker de hazır bulundu.
Görüşmede, Kıbrıs konusu ve pandemi sürecinin yanı sıra özellikle son dönemde Kıbrıslı Türklerin İngiltere’ye girişte aşı kaynaklı yaşadıkları sorunlar konuşuldu. Aşı kartlarının uyumlaştırılmamasıyla ilgili başta öğrenciler olmak üzere birçok kişinin ciddi mağduriyet yaşadıklarını belirten Özyiğit, yaşanan mağduriyettin ortadan kaldırılmasına yönelik İngiliz Yüksek Komiserliği’nin girişimde bulunmasını talep etti.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Kuzey Kibrisli12/08/21 11:48
Çocuk gandırın be Cemal dayı? Hükümette değilsin, idari makam hiç değilsin! İngiliz galkacak gelecek bu tarafa da gidiş gelişleri görüşecek senin ila! Biz da inandık ki gonuştunuz bizi hem Londraya gidiş gelişi. Sağolsun İngiliz yatır galkar bizi düşünür. Neredeysa beleş uçak endirecek Ercana, hem eve gadar mersendes daksi verecek altımıza? Bu akılınan gendini herkesten akıllı görürsan seviye da bu olur tabii ki…. Sağolsun graliçanın ikinci yöksek gomiseri ki görüştü seninle da halleddiniz bize Londra yolunu?