İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

HAKSEN’den Güney Kıbrıs’ta çalışanların ücretli PCR’a tepki eylemine destek

HAKSEN’den Güney Kıbrıs’ta çalışanların ücretli PCR’a tepki eylemine destek

HAKSEN, Güney Kıbrıs’ta Çalışanlar Derneği’nin ücretli PCR’a tepki için düzenleyeceğini duyurduğu eyleme destek verecek.

Yayın Tarihi: 29/08/21 10:28
okuma süresi: 1 dak.
HAKSEN’den Güney Kıbrıs’ta çalışanların ücretli PCR’a tepki eylemine destek
A- A A+

Eşit Hak ve Adalet Sendikası (HAKSEN), Güney Kıbrıs’ta Çalışanlar Derneği’nin ücretli PCR’a tepki için düzenleyeceğini duyurduğu eyleme destek açıkladı.

HAKSEN’den yapılan açıklamada, yalnızca güneyde çalışanların değil, tüm toplumun bu testleri yapmak zorunda olduğu, testlerin ücretli hale getirilmesinin ekonomik krizle baş etmeye çalışan halka ciddi bir darbe vurmak anlamına geldiği kaydedildi.

Güneyde çalışan insanlarımızın bu konuda attığı adıma destek belirten HAKSEN, 31 Ağustos Salı günü sabah 09.00’dan itibaren Maliye Bakanlığı ve Başbakanlık önünde düzenlenecek eyleme yönetim kurulu olarak katılacaklarını açıkladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.