Maliye Bakanı Dursun Oğuz Kıbrıs Postası'na açıkladı: "Bu ay maaş sorunu olmayacak, ödenecek"

Kıbrıs Postası'na konuşan Maliye Bakanı Dursun Oğuz ay sonu kamuda maaşların ödeneceğini açıkladı.

Kamuda maaş krizi ile ilgili Kıbrıs Postası'na özel olarak konuşan Maliye Bakanı Dursun Oğuz, ay sonu maaşların ödeneceğini açıkladı.
Meclis çalışmaları sırasında Kıbrıs Postası'na konuşan Bakan Oğuz, maaşların maliye kaynakları ile ödeneceğini söyledi.
Oğuz, “Maaş ödemek bir başarı olarak da görülmemeli, çalışan insanın hakkı ödeniyor. Herkes de hak ettiğini almak ister.” dedi.
Bakan Oğuz, Kıbrıs Postası'nın ardından çıktığı BRT ekranlarında maliyenin borçlanma limitini doldurduğuna dair yine Kıbrıs Postası haberini de doğruladı.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.