Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu: “Çalışma hayatını iyi biliyoruz…”
![Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu: “Çalışma hayatını iyi biliyoruz…”](https://www.kibrispostasi.com/imagecache/headline_mobile/news/v/v2/v2ablon8-mbkopyas6_1691919554.jpg)
Kıbrıs Postası’na konuşan yeni Çalışma Bakanı Sadık Gardiyanoğlu, “Hedefimiz bayrağı ileriye taşımak sektörden gelen kişi olarak paydaşlarımızla daha iyi hizmet vermek… Çalışma hayatını iyi biliyoruz bayrağı daha ileriye taşımak için kan değişimi oldu..” dedi.
![Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu: “Çalışma hayatını iyi biliyoruz…”](https://www.kibrispostasi.com/imagecache/newsimage/news/v/v2/v2ablon8-mbkopyas6_1691919554.jpg)
Başbakan Üstel’in açıkladığı yeni kabinede 4 yeni isim bulunuyor.
Yeni bakan olan isimlerden Hakan Dinçyürek ve Özdemir Berova daha önce bakanlık görevinde bulundu.
Hüseyin Çavuş Kelle ve Sadık Gardiyanoğlu ise ilk kez bakan olarak görev yapacak.
Yeni kabinenin yeni Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu, sektörden ve içinden biri olarak çalışma hayatını çok iyi bildiğini söyledi.
Kıbrıs Postası’na konuşan Bakan Gardiyanoğlu, “Hedefimiz bayrağı ileriye taşımak sektörden gelen kişi olarak paydaşlarımızla daja iyi hizmet vermek… Çalışma hayatını iyi biliyoruz bayrağı daha ileriye taşımak için kan değişimi oldu..” dedi.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
mmm kkti13/08/23 12:50
Döviz ve fiyat sorunu çözülmeli yoksa 2 yıl sonra emekçiler gidecek