İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Fide Kürşat: Halk geçim derdindeyken sözde hükümet kurultay hesapları ile koltuk değişimi derdinde

Fide Kürşat: Halk geçim derdindeyken sözde hükümet kurultay hesapları ile koltuk değişimi derdinde

CTP Milletvekili Fide Kürşat, “Halk geçim derdindeyken sözde hükümet kurultay hesapları ile koltuk değişimi derdinde” ifadelerini kullandı.

Yayın Tarihi: 11/08/23 19:15
Güncelleme Tarihi: 11/08/23 22:04
okuma süresi: 1 dak.
Fide Kürşat: Halk geçim derdindeyken sözde hükümet kurultay hesapları ile koltuk değişimi derdinde
Sosyal Medya

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Milletvekili Fide Kürşat, kabinede yaşanan değişiklikle ilgili kişisel sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

CTP Milletvekili Kürşat, “İstikrara itinayla devam… İstikrarlı kabine değişimi, bürokratların değişimi. Halk geçim derdinde sözde hükümet kurultay hesapları ile koltuk değişimi derdinde” ifadelerini kullandı.

Ülkede ekonominin yerle bir olduğunu dile getiren Kürşat, “Hayat pahalılığı hat safhada, yol yok, güvenlik yok, adaletsizlik, yolsuzluk ve rant çok” açıklamasında bulundu.

Kürşat, sağlıkta ve eğitimde tam bir kaos yaşandığına dikkat çekerek, “Bu zihniyet bir kabileyi bile yönetmekten acizdir! Koltuklar değişir, isimler değişir ama zihniyet aynı. Dibelik garagözlüğe döktüler bu işi artık! Gidecekler az kaldı” dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.