İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Murat Şenkul: Bu ciddiyetsizlikle devlet değil bakkal bile yönetilemez

Murat Şenkul: Bu ciddiyetsizlikle devlet değil bakkal bile yönetilemez

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, İçişleri Bakanı Ziya Öztürkler’in Ankara’da protokol imzalarken görevden alındığını belirterek, “Bu ciddiyetsizlikle devlet değil bakkal bile yönetilemez” dedi.

Yayın Tarihi: 11/08/23 18:45
Güncelleme Tarihi: 15/08/23 15:58
okuma süresi: 1 dak.
Murat Şenkul: Bu ciddiyetsizlikle devlet değil bakkal bile yönetilemez
Sosyal Medya

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, kabinede değişikliğe gidilerek İçişleri Bakanı Ziya Öztürkler’in görevden alınmasıyla ilgili kişisel sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı.

Girne Belediye Başkanı Şenkul, İçişleri Bakanı Ziya Öztürkler’in Ankara’da protokol imzalarken görevden alındığını ifade ederek, “Hiç kimse kusura bakmasın ama bu ciddiyetsizlikle devlet değil bakkal bile yönetilemez” açıklamasında bulundu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.