Erhürman, İsviçre Büyükelçisi Burgener ile Kıbrıs sorununu görüştü
![Erhürman, İsviçre Büyükelçisi Burgener ile Kıbrıs sorununu görüştü](https://www.kibrispostasi.com/imagecache/headline_mobile/news/v/v2/v2tavukrnler79_1738671599.jpg)
CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, İsviçre’nin Lefkoşa Büyükelçisi Christoph Burgener’i kabul ederek, Kıbrıs sorunu ve çözümüne ilişkin bölgesel gelişmeler ışığında istişarede bulundu.
![Erhürman, İsviçre Büyükelçisi Burgener ile Kıbrıs sorununu görüştü](https://www.kibrispostasi.com/imagecache/newsimage/news/v/v2/v2tavukrnler79_1738671599.jpg)
Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, İsviçre’nin Lefkoşa Büyükelçisi Christoph Burgener'i kabul etti.
Partiden verilen bilgiye göre, bu sabah CTP Genel Merkezi’nde, CTP Dış İlişkiler Sekreteri Fikri Toros’un da katıldığı görüşmede, bölgesel gelişmeler çerçevesinde Kıbrıs sorunu ve çözümüne ilişkin istişarelerde bulunuldu.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.