TÜRKİYE
okuma süresi: 1 dak.

CHP’li başkan adayı Faruk Özdemir kongre sonrası kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti

CHP’li başkan adayı Faruk Özdemir kongre sonrası kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde bugün gerçekleşen olağan ilçe kongresi sırasında kalp krizi geçiren eski ilçe başkanı Faruk Özdemir (61), kaldırıldığı özel hastanede hayatını kaybetti.

Yayın Tarihi: 06/08/23 22:00
okuma süresi: 1 dak.
CHP’li başkan adayı Faruk Özdemir kongre sonrası kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti

Etimesgut Belediyesi Korkut Ata Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen CHP Etimesgut İlçe Başkanlığı'nın olağan ilçe kongresinde mevcut İlçe Başkanı Cemal Emir ile eski ilçe başkanı Faruk Özdemir, başkanlık için yarıştı. Özdemir'in konuşması sırasında kongrede tansiyon yükseldi. Konuşmasının ardından yerine oturan Özdemir, kalp krizi geçirdi.

YAPILAN TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Kongre alanında yapılan ilk müdahalenin ardından özel bir hastaneye kaldırılan Özdemir, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Özdemir'in daha önceden de kalp rahatsızlığı olduğu öğrenildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.