DÜNYA
okuma süresi: 1 dak.

Başhekim cinsel organına kokain sürdü, sevgilisinin ölümüne neden oldu

Başhekim cinsel organına kokain sürdü, sevgilisinin ölümüne neden oldu

Almanya'da yaşanan olay, bir kadının ölümüne neden oldu. Cinsel organına kokain süren başhekim, sevgilisine oral seks yaptırınca genç kadının ölümüne sebep oldu.

Yayın Tarihi: 13/04/18 09:14
okuma süresi: 1 dak.
Başhekim cinsel organına kokain sürdü, sevgilisinin ölümüne neden oldu
A- A A+
Almanya'nın meşhur cerrahlarından Andreas Niederbichler, sevgilisini uyuşturucu fantezisi yaparken istemeden öldürdü.

Dailymail'in haberine göre; penisine kokain süren 42 yaşındaki doktorla, oral ilişki yaşayan sevgilisi, bir anda yere yığıldı ve hayatını kaybetti.

BU FANTEZİYİ 3 KADINLA DAHA YAŞAMIŞ

Olayın kısa sürede polise intiakal etmesinin ardından hakim karşısına çıkarılan Andreas Niederbichler, daha önce başka 3 kadınla da aynı tecrübeyi yaşadığı ama kimsenin bu iliki şeklinden zarar görmediğini belirtti

DOKTOR SERBEST BIRAKILDI

Ölüm fantezisinde doktorun kasıtı olmadığı için serbest kalması Almanya'da büyük tepki gördü. Doktor Andreas'ın uyuşturucu tedavisi almasına da karar verildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.