Oğuz Veli Ortaokulu göz doldurdu

Milli Eğitim Bakanlığı'nın düzenlediği 13-14 Yaş Yıldızlar Serbest ve Greko - Romen Güreş Finallerine toplam 48 sporcu ile katılan Oğuz Veli Ortaokulu şampiyon olamadı, ancak gelecek sene şampiyonluğun en büyük favorisi.

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı Milli Günler Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Birimi tarafından düzenlenen 13-14 Yaş Serbest ve Greko Romen Güreş Finalleri'ne en büyük katılımı Oğuz Veli Ortaokulu sağladı.
Atatürk Spor Kompleksi içerisindeki antrenman salonunda gerçekleşen şampiyonalara toplam 48 güreşçi ile katılan Oğuz Veli Ortaokulu takımının başında Müdür Muavini Fuat Tek görev yaptı.
Her iki şampiyonayı da ikincilikle tamamlayan Oğuz Veli Ortaokulu, gerek güreşe gönül veren öğrencileri ve gerekse güreş sevdalısı müdür muavini sayesinde gelecek sene şampiyonlukların en büyük favorisi olarak gösteriliyor.
Finallerdeki güreş müsabakaları boyunca heyecandan yerinde duramayan Oğuz Veli Ortaokulu Müdür Muavini Fuat Tek'i görenler, "Şampiyonluk Fuat Hocama Yakışır" yorumunu yapmaktan kendilerini alamadılar.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.