Buse Savaşkan, yüksek atlama branşında U23 ikincisi oldu

KKTC Atletizm Federasyonu atletlerinden Buse Savaşkan, Ukrayna Salon Şampiyonası’nda U23 sıralamasında ikinci oldu.

Türkiye Atletizm Milli Takımı ile Ukrayna Salon Şampiyonası’na katılan KKTC Atletizm Federasyonu atletlerinden Buse Savaşkan, yüksek atlama branşında U23 ikincisi oldu.
Geçtiğimiz hafta Türkiye Salon Şampiyonası’nda yüksek atlamada Türkiye şampiyonu olduktan sonra Türkiye Milli Takımı ile Ukrayna Salon Şampiyonası’na katılan Buse, elemeleri 1,80’lik derecesi ile rahat geçerek finale yükselmiş, finalde atletizm dünyasının önemli yıldızları ile yarışarak 1,83’lük derecesi ile genel sıralamada altıncı olmuştu.
Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından yapılan açıklamada Buse Savaşkan’ın bu derecesi ile şampiyonanın U23 sıralamasında ikinci olarak kürsüye çıktığı belirtildi.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.