ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

UKÜ yurdunda bıçakla iki kişiyi yaralayan zanlıya 3 gün tutukluluk

UKÜ yurdunda bıçakla iki kişiyi yaralayan zanlıya 3 gün tutukluluk

UKÜ'de alkollü içki tesiri altında olduğu esnada, kaldığı yurdun kapısını açmadıkları gerekçesiyle resepsiyonist ve güvenliği bıçakla yaraladığı için tutuklanan zanlı Mete Çetin, 3 gün daha tutuklu kalacak.

Yayın Tarihi: 07/03/25 12:00
okuma süresi: 2 dak.
UKÜ yurdunda bıçakla iki kişiyi yaralayan zanlıya 3 gün tutukluluk

Lefkoşa'da meydana gelen “yaralama, korkutmak amacıyla bıçak taşıma, sarhoşken tasarrufunda bıçak bulundurma, kanunsuz bıçak taşıma a rahatsızlık” suçlarından tutuklanan zanlı Mete Çetin, yeniden mahkemeye çıkarılarak hakkında 3 gün tutukluluk kararı alındı.

Mahkemede olguları aktaran polis memuru, olayın dün saat 21.40 raddelerinde Haspolat’ta Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Bufavento erkek öğrenci yurdu lobi kısmında meydana geldiğini söyledi.

Polis, UKÜ’de öğrenci olan zanlının 122 miligram alkollü içki tesiri altındayken tasarrufunda kanunsuz olarak bulundurduğu bıçağı kendisine yurt giriş kapısını açmadığı gerekçesiyle, resepsiyonist W.C.’ye doğru makul bir mazereti olmaksızın yüksek sesle bağırıp çağırıp sağa sola gelişigüzel salladığı esnada kendisini korumak için bıçağı almaya çalışan W.C.’nin sol elinde kesi oluşmasına sebep olduğunu söyledi.

Polis, daha sonra okulda bekçi olarak görev yapan ve bıçağı zanlının elinden almaya çalışan İ.H.O.’nun sağ elinde kesi oluşmasına sebep olduğunu vurguladı.

Zanlının tutuklanarak soruşturma başlatıldığını belirten polis, zanlının üniversitede aktif bir öğrenci olup olmadığının araştırılması gerektiğini belirtti.

Polis, olay mahalinde güvenlik kameralarının bulunup bulunmadığını ve olaya görgü tanığı olup olmadığını araştıracaklarını kaydetti.

Polis yürütülecek soruşturma aşamasında zanlının 3 gün süreyle tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Zehra Yalkut Bilgeç, zanlının 3 gün süreyle tutuklu kalmasına emir verdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.