GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Güney Kıbrıs'ta Volkswagen emisyon skandalından 1349 araç etkilendi

Güney Kıbrıs'ta Volkswagen emisyon skandalından 1349 araç etkilendi

Volkswagen AG'ın Kıbrıs yetkili ithalatçı Unicars şirketi, Volkswagen'in emisyon yazılımdan kaynaklanan skandaldan Kıbrıs'ta toplam 1349 aracın etkilendiğini açıkladı. Şirket, etkilenen müşterilerin şirketin websitesinden bilgilendirileceğini duyurdu.

Yayın Tarihi: 07/10/15 07:37
okuma süresi: 1 dak.
Güney Kıbrıs'ta Volkswagen emisyon skandalından 1349 araç etkilendi
A- A A+
Volkswagen AG'ın Kıbrıs yetkili ithalatçı Unicars şirketi, Volkswagen'in emisyon yazılımdan kaynaklanan skandaldan Kıbrıs'ta toplam 1349 aracın etkilendiğini açıkladı.

Unicars şirketi, Volkswagen AG şirketinden elde edilen son verilere göre, etkilenen araçların marka ve sayılarını açıkladı: 480 Volkswagen, 598 Audi, 103 Şkoda, 119 Seat ve 49 VW ticari araçlar.

Şirket, etkilenen müşterilerin şirketin websitesinden bilgilendirileceğini duyurdu.

Volkswagen şirketi ve etkilenen diğer marka grupları, Ekim ayında konuyla ilgili teknik çözümler ve tedbirler sunacaklarını açıkladılar.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.