Güney Kıbrıs’tan teknik heyet insani yardım koridoru için İsrail’de
Rum Yönetimi Başkanı Nikos Hristodulidis, Gazze’ye insani yardım koridoru oluşturulması için Güney Kıbrıs’tan bir teknik heyetin İsrail’de olduğunu açıkladı.
Haravgi gazetesi, Rum Yönetimi Başkanı Nikos Hristodulidis’in dün yaptığı açıklamada, hafta içinde de aynı konu için İsrail’den ve bazı AB ülkelerinden Güney Kıbrıs’a ziyaretler yapılacağını söylediğini yazdı.
Gazete, Hristodulidis’in yarın Mısır’a, ardından da Ürdün’e giderek bu konuyla ilgili temaslarını sürdüreceğini kaydetti.
Habere göre Hristodulidis, mevcut trajik durumun bir an önce sona erdiğini görmek istediklerini belirterek, ülke olarak üstlendikleri istikrar rolüne işaret etti.
Kaynak: TAK
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.