Dr. Mustafa Akansoy: "An itibariyle 62. koronavirüs hastasını muayene ettik, bu gece uzun olacak"

Göğüs Hastalıkları Klinik Şefi Dr. Mustafa Akansoy, bu gece 62. koronavirüs hastasını muayene ettiklerini belirterek, “Bu gece uzun olacak. Siz yatıp uyuyun ve artık avare avare dolaşmayın” dedi.

Göğüs Hastalıkları Klinik Şefi Dr. Mustafa Akansoy, KKTC'de rekor vaka sayısının açıklanmasının ardından sosyal medyadan bir paylaşımda bulunarak, 62. Koronavirüs hastasını muayene ettiklerini belirtti, "Bu gece uzun olacak" dedi.
Akansoy, "Artık avare avare dolaşmayın" uyarısı yaparak, şu ifadeleri kullandı:
"An itibariyle, 62. korona hastasını muayene ettik. Bu gece nöbet çok uzun olacak. Sizler yatıp uyuyun ve de artık avare avare dolaşmayın, konu komşu hısım akraba olayına ara verin."
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.